ΑΕΛ

Πρώτο φαβορί ο Μονίζ

Πρώτο φαβορί ο Μονίζ

Ο 45άχρονος Ολλανδός Ρικάρντο Μονίζ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΛ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, μετά το ραντεβού που είχε με τον ισχυρό άνδρα των "βυσσινί", Κώστα Πηλαδάκη.

Το σαφάρι της διοίκησης της ΑΕΛ για την εύρεση του νέου τεχνικού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Παπακώστα στις αρχές της εβδομάδας, και όλα δείχνουν πως το νέο όνομα που "παίζει δυνατά" για το συγκεκριμένο πόστο είναι ο Ρικάρντο Μονίζ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, Κώστας Πηλαδάκης δέχτηκε στα γραφεία του στην Αθήνα τον Ολλανδό τεχνικό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, με το ραντεβού των δύο ανδρών να πηγαίνει εξαιρετικά και τον ισχυρό άνδρα των "βυσσινί" να αποκομμίζει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Ολλανδό τεχνικό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 45άχρονος τεχνικός από τις Κάτω Χώρες προσπέρασε στο σπριντ τους επίσης υποψηφίους Γκόρντον Στράχαν και Στιβ Κλαρκ, με τα ίδια ρεπορτάζ να θεωρούν πως ο Μονίζ είναι ουσιαστικά "κλεισμένος" από τους Θεσσαλούς.

Να σημειωθεί πως ο 45άχρονος υπεύθυνος στις ακαδημίες της Σάλτσμπουργκ έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή και τεχνικός σύμβουλος σε Τότεναμ, Φέγενορντ και Γκρασχόπερς, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει δουλέψει μόνο για λίγους μήνες, την περασμένη σεζόν με το Αμβούργο.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από την Ελλάδα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Πηλαδάκη, και αναμένεται μέχρι το τέλος της ημέρας να ξεκαθαριστεί αν θα επισημοποιηθεί η συμφωνία ή η διοίκηση της ΑΕΛ κινηθει για άλλη λύση για τον πάγκο.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ