ΑΕΛ

"Ψήνεται" η επιστροφή Γκαλίτσιου

"Ψήνεται" η επιστροφή Γκαλίτσιου
Γκαλίτσιος INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο παίκτης. Επέστρεψε ο Τσιμπάμπα και τα... άκουσε.

Μπορεί να απομένουν μόλις δυο ημέρες μέχρι και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στην ΑΕΛ κάθονται με σταυρωμένα χέρια.

Η διοίκηση των βυσσινί προσπαθεί να ολοκληρώσει άλλες δυο μεταγραφές, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Γιώργου Γκαλίτσιου, ένα παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα της ομάδας και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Μάλιστα στο δεξί άκρο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και η απόκτηση του 24χρονου άσου θα έδινε μία αξιόπιστη λύση στον Νίκο Κωστένογλου. Το μόνο που μένει είναι η απάντηση του ποδοσφαιριστή, που ακόμα το σκέφτεται...

Τέλος να πούμε πως στην Λάρισα από την Πέμπτη το απόγευμα βρίσκεται και ο Τσιμπάμπα, ο οποίος επέστρεψε από το εξωτερικό όπου είχε κάποια προσωπικά προβλήματα.

Σήμερα (Παρασκευή) αναμένεται να απολογηθεί στην διοίκηση και αν δεν πείσει με τα λεγόμενα του, τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει ακόμα και παρελθόν. Ούτως ή άλλως η διοίκηση των βυσσινί μιλάει με έναν ακόμα επιθετικό.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ