ΑΕΛ

Στην Ελλάδα ο Φατί!

Στην Ελλάδα ο Φατί!

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ρικάρντο Φατί όπου και θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΛ

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ρικάρντο Φατί όπου και θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, τον προπονητή και τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Κώστα Πηλαδάκη.

Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ βρίσκεται πλέον στην Λάρισα, αφού κατέφθασε στη χώρα μας χωρίς πολλά λόγια και αυτή την ώρα μιλάει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, ο Φατί θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και στο νέο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια θα έχει συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας για το συμβόλαιο του. Μαζί του είναι δυο μάνατζερ. Ένας Έλληνας και ένας Ιταλός.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα μπορούμε να μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία των βυσσινί, που πλέον θα έχουν δυναμώσει αρκετά στην μεσαία γραμμή.

Δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της ημέρας να φτάσει και το φαξ από τον Χέργουντ, ενώ είναι άγνωστο ακόμα, αν φτάσει το φαξ, αν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Σημαντικότερη πάντως για τον ποδοσφαιριστή θα είναι η γνωριμία με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Παπακώστα, αφού θέλει να δει την φιλοσοφία του και το κατά πόσο έχει σκοπό να στηριχθεί επάνω του, μιας και ψάχνει μια ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το who is who του Φατί

O Ρικάρντο Φατί γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1986 στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, νότια προάστια του Παρισίου, όμως η καταγωγή του είναι από την Σενεγάλη και το Κάπο Βέρντε.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ξεκίνησαν από τις ακαδημίες της Κλερφοντάν, ενώ στη συνέχεια πήγε στο Στρασβούργο. Εκεί έμεινε για ένα μόλις χρόνο, καθώς η Ρόμα εντόπισε το ταλέντο του και τον απέκτησε το 2006.

Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στις Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ναντ. Με την Ναντ την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ