ΑΕΛ

Βλέπουν Μήτρογλου στον Κάμπο

Βλέπουν Μήτρογλου στον Κάμπο
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ξεκίνησε το μεταγραφικό σαφάρι στην ΑΕΛ με τους βυσσινί να κινούνται σε τέσσερα ταμπλό. Φήμες για επαφές με Ολυμπιακό για Μήτρογλου. Στο στόχαστρο Αλγερινός μέσος και τερματοφύλακας. Φεύγει ο Βιέρα.

Μπορεί η ΑΕΛ να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία και οι άνθρωποι της ομάδας να αισθάνονται πως βρίσκονται στο στόχαστρο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως καταθέτουν τα όπλα.

Τόσο ο Γιορν Άντερσεν όσο και η διοίκηση της ομάδας ψάχνουν τέσσερις παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου είναι από τις πρώτες που εξέτασαν στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, αφού ο Έλληνας επιθετικός συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που λείπουν από την επίθεση της ομάδας.

Όμως το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για τον Γιάννη Μανιάτη έχει παγώσει τις διαπραγματεύσεις, καθώς ο 22χρονος επιθετικός είναι μέσα στα ανταλλάγματα για τον δεξιό μπακ-χαφ του Πανιώνιου.

Εκτός από την επίθεση, οι βυσσινί θα ενισχυθούν σίγουρα στα άκρα της επίθεσης, στη θέση του αμυντικού μέσου και όπως προέκυψε ίσως έχουμε μεταγραφή και στο τέρμα.

Φεύγει ο Βιέρα...

Ο Ουρουγουανός πορτιέρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ τον Γενάρη, αφού θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής. Έτσι οι βυσσινί ψάχνουν μία λύση στα γκολπόστ, με το όνομα του Τσοντοφάλσκι να είναι ψηλά στη λίστα.

Στα 32 του χρόνια ο Σλοβάκος πορτιέρο είναι αρκετά έμπειρος και με παραστάσεις από την Ρωσία με την Ζενίτ και την Κύπρο στα τελευταία δυο χρόνια με την ΑΕ Λεμεσού.

Εκτός του Τσοντοφάλσκι υπάρχει και μία φήμη για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Γαλλία και παίζει στα άκρα της επίθεσης.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ