ΑΡΗΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά Δαλούκα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά Δαλούκα
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και με την οποία τον καλεί να δηλώσει κώλυμα την επόμενη φορά που θα κληθεί να σφυρίξει τον Άρη, εξέδωσε η διοίκηση των "κιτρίνων".

Σε αυτήν γίνεται λόγος για "άδική διαμόρφωση αποτελέσματος από ένα πέναλτι που δεν υπήρξε ποτέ", ενώ επίσης χαρακτηρίζονται ατυχείς οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της Superleague και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να δώσει τα εύσημα στον κόσμο του ΑΡΗ που γέμισε για μία ακόμα φορά το Κλεάνθης Βικελίδης και παρά τις προκλήσεις και την άδικη διαμόρφωση του αποτελέσματος από ένα πέναλτι που δεν υπήρξε ποτέ, διατήρησε την ψυχραιμία του βάζοντας πάνω από όλα το καλό του συλλόγου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναικού για την άξια και δικαιότατη νίκη της στον αγώνα όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής της.

Για να μην κοροϊδευόμαστε όμως μεταξύ μας θα παρακαλούσαμε τον κ. Δαλούκα να δηλώσει κώλυμα την επόμενη φορά που θα κληθεί να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας.

Όσον αφορά τον Πρόεδρο της Superleague θα περιμέναμε τις ίδιες δηλώσεις και μετά τον αγώνα της ομάδας μας στην Καβάλα και τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι.

Ο ΑΡΗΣ δεν χρειάζεται "συμπάθεια", ούτε νουθεσίες από πρόεδρο ανταγωνιστικής ομάδας.

Τιμούμε τον ρόλο του, ως προέδρου της Superleague, αλλά αναφορές στον κόσμο της ομάδας μας και σε συνεργάτες της εταιρίας μας είναι τουλάχιστον ατυχείς.

Ας φροντίσουν όλοι να μην επαναληφθούν τέτοιες διαιτησίες στο μέλλον και πιθανώς τότε, ο ΑΡΗΣ να βγάζει ανακοινώσεις... συμπάθειας προς τους "συνεταίρους" του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ