ΑΡΗΣ

Ζεστά για Καστίγιο

Ζεστά για Καστίγιο
INTIME SPORTS

Κι ενώ στην ΠΑΕ Άρης συνεχίζουν να αναμένουν την άφιξη των Ένζο Καλίνσκι και Εντού στην Θεσσαλονίκη δείχνουν να αντιμετωπίζουν ζεστά το ενδεχόμενο της απόκτησης με την μορφή δανεισμού από την Σαχτάρ Ντόνετσκ μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Εξελίξεις στο θέμα του διεθνή Μεξικανού επιθετικού ακόμη και οριστικές αναμένονται ακόμη και αύριο δεδομένης και της επιθυμίας του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως η ανάπτυξη του φλερτ της ΠΑΕ Άρης με τον Καστίγιο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας δεν σήμαινε απόρριψη του ενδιαφέροντος για τον διεθνή μας επιθετικό της Θέλτα, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Στα ευχάριστα για τον Κούπερ ήταν ότι ο Ρονάλντο Γκιάρο συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς κι από αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.


Χωρίς κανένα πρόβλημα προπονούνται οι Τσέζαρεκ και Μενδρινός κι όσο για τον Κόκε πέρα από τον τραυματισμό του ταλαιπωρείται και από αμυγδαλίτιδα και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.


Πρίττας και Αγτζίδης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Κατίδης και Μπουγαίδης που θα επιστρέψουν την Παρασκευή (14/01) στις προπονήσεις.


Απών είναι επίσης και ο διεθνής Κάρλος Ρουίζ που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γουατεμάλας στις 24 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα ο Αργεντινός τεχνικός να αναζητεί τον παρτενέρ του Τσέζαρεκ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.


Κι όσο για αύριο το πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.


Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δικαιώθηκε από την ΕΠΟ στην υπόθεση με τον Φρέντι Αντού με αποτέλεσμα την λύση του συμβολαίου του με υπαιτιότητά του και να μην χρειαστεί να καταβάλει ένα ποσό που μαζί με την εφορία ανερχόταν στις 630.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ