ΑΡΗΣ

Από τον Κουσίδη στον Μπουγαΐδη

Από τον Κουσίδη στον Μπουγαΐδη

Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Νίκου Κουσίδη για τα επόμενα 3,5 χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα πάρει σειρά ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Την απόκτηση του Νίκου Κουσίδη και τυπικά για τα επόμενα 3,5 χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης και σειρά όπως όλα δείχνουνε θα πάρει σειρά ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Μία συμφωνία που είχε διαφανεί τις τελευταίες μέρες και αφού ο 20χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκός άνοιξε ο δρόμος για να ολοκληρωθεί.

«Η μεταγραφή μου στον Άρη αποτελεί πρόκληση και ευκαιρία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν και υπόσχομαι να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και να βοηθήσω την ομάδα να ανακάμψει», δήλωσε ο Κουσίδης μετά την επικύρωση της συμφωνίας με την ΠΑΕ Άρης.

Ο Κουσίδης αποτέλεσε την τρίτη μεταγραφή της ΠΑΕ Άρης στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου μετά τους Στέφανο Γουναρίδη (τερματοφύλακας) και Βαλεντίνο Βλάχο (δεξί μπακ, χαφ).

Όσο για την τέταρτη μεταγραφή αναμένεται να είναι αυτή του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, ο οποίος βρέθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και είδε το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης με την μορφή του εξάμηνου δανεισμού του από την ισπανική Γρανάδα.

Κι όσο για αυτόν που θα συμπληρώσει την πεντάδα αναμένεται να είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός που θα είναι η μοναδική μεταγραφή Έλληνα πάνω από 24 χρόνων αφού όμως πρώτα μείνει ελεύθερος από την Ρουμάνικη Κονκόρντια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ