ΑΡΗΣ

Άρης-Αλ Χιλάλ 2-3

Άρης-Αλ Χιλάλ 2-3
Άρης-Αλ Χιλάλ 2-3 INTIME SPORTS

Ο Άρης μπορεί να είχε τρία δοκάρια αλλά βρήκε δίχτυα δύο φορές με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2 από την Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία.

Σε ένα φιλικό που ήταν το τρίτο και τελευταίο στην παρουσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ της Αυστρίας το οποίο θα αποχαιρετήσει μεθαύριο Σάββατο με προορισμό την Ιταλία.

Εκεί όπου την Κυριακή και την Τρίτη θα δώσει τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια με την Λάτσιο και την Κάλιαρι αντίστοιχα πριν ακολούθως πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ο Άρης σε αντίθεση με δύο μέρες πριν στο φιλικό την Ένωση Νέων Παραλιμνίου παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερος σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου με το πρώτο ημίχρονο να ήταν μία μικρογραφία του πρώτου.

Κι αν από το κέντρο και μπροστά το σύνολο του Τσιώλη φρόντισε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που έπρεπε δεν είχε την τύχη με το μέρος του σε αντίθεση με την αμυντική του λειτουργία όπως φάνηκε στις αντεπιθέσεις της Αλ Χιλάλ.

Ο Άρης ξεκίνησε φουριόζος το παιχνίδι έχοντας την πρώτη μεγάλη φάση στο 8΄ με τον Καπετάνο που είδε όμως την μπάλα από την βολίδα που εξαπέλυσε από μέσα αριστερά στην περιοχή να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι κι ενώ νωρίτερα ο Τσέζαρεκ είχε αστοχήσει εξ επαφής.

Το πρώτο τέταρτο δεν είχε κάτι άλλο το ιδιαίτερο με την Αλ Χιλάλ στο 21΄ παραλίγο να ανοίξει το σκορ μετά από το λάθος γύρισμα του Κοτσώνη στον Βελλίδη που πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ με τον τερματοφύλακα του Άρη να κράτησε το 0-0 και στην προσπάθεια του Γιου στο 23΄.

Κάτι όμως που δεν συνέβη και λίγο αργότερα με τον Νοτιοκορεάτη να τιμώρησε την κακή του έξοδο κάνοντας το 0-1 στο 31΄ αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης ισοφάρισε με τον Τσέζαρεκ σε 1-1 στην τελευταία φάση μέσα από την μικρή περιοχή μετά από φάση διαρκείας.

Στην επανάληψη ο Άρης ξεκίνησε δυνατά με τον Νέτο ύστερα από σέντρα του από αριστερά να βρήκε τον Τσέζαρεκ που δεν μπόρεσε όμως με το σουτ του να κερδίσει τον γκολκίπερ της Αλ Χιλάλ στο 53΄.

Το δεύτερο δοκάρι για τον Άρη ήρθε στο 64΄ μετά από την σέντρα του Πορτίγια, την κεφαλιά του Νέτο, και την προβολή του Σολτάνι ενώ το τρίτο δοκάρι ήταν στο 70΄ από την κεφαλιά του Φατί σε γύρισμα του Νέτο και την μπάλα να χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαραχίλι.

Κι αν ο Άρης είχε δύο δοκάρια η Αλ Χιλάλ ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα δύο φορές. Μία στο 71΄ από το αυστηρό πέναλτι σε βάρος του Παπαζαχαρία παρά το ότι ο Σηφάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Αλ Καχτανί που όμως πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-2.

Όσο για το 1-3 έγινε στο 80΄ μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Σάφι ο οποίος ξεκίνησε ένα σλάλομ από τα δεξιά και αφού απέφυγε τη μισή άμυνα του Άρη πλάσαρε το Σηφάκη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να απάντησε στο 83΄ με τον Σολτάνι από την σέντρα του Πορτίγια και να κυνήγησε μέχρι και τις καθυστερήσεις την ισοφάριση.


Άρης(Τσιώλης): Βελλίδης (46΄Σηφάκης), Καζναφέρης (46΄ Βανγκέλι), Μίσελ, Λαζαρίδης, Κοτσώνης (46΄ Παπαζαχαρίας), Νέτο (80΄ Αγγελούδης), Τόχα(86΄ Γιαννιώτας), Καπετάνος (73΄ Οικονομόπουλος), Τριανταφυλλάκος (46΄ Σολτάνι), Φατί (79΄ Κατίδης), Τσέζαρεκ (61΄ Πορτίγια).

Αλ Χιλάλ (Ντολ): Σαραχίλι, Ελ Αραμπί, Χερμές, Σαλχόπ, Ντοσερί Αζίζ, Μπαντέρ Αμπίζι, Μερσέτι, Σολτάν Αμπίσι, Νάμι, Ντιού, Κέιρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ