ΑΡΗΣ

Για επιστροφή στις νίκες με Εργοτέλη

Για επιστροφή στις νίκες με Εργοτέλη
ΛΑζαρίδης και Φατί κυνηγούν τον Χαβίτο! INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη στις 18:15 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της 4 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ανακοίνωσε την αποστολή που δεν επιφύλαξε κάποια έκπληξη.

Αυτήν αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Χουάνμα, Μίσελ, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Πρίττας, Μενδρινός, Τόχα, Καζναφέρης, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε και Τσέζαρεκ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σηφάκης, Ναφτί, Αγτζίδης, Πορτίγια, Φαμπιάνο, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Παπαζαχαρίας και Μπουγαίδης.

Κι όσο για τους έντεκα με τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσει ο Κούπερ την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην γνώριμη διάταξη του 4-4-2 με στόχο την επιστροφή στις νίκες; Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουάνμα απόντος του Σηφάκη με κεντρικό δίδυμο τους Ρονάλντο και Λαζαρίδη.

Στα δεξιά τους θα είναι ο Βανγκέλι αντί του Νέτο και στα αριστερά τους ο Μίσελ ενώ στον άξονα το δίδυμο θα αποτελούν οι Πρίττας και Φατί. Αριστερά τους αναμένεται να επανέλθει ο Κάλβο και στα δεξιά τους ο Χαβίτο ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Ρουίζ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ