ΑΡΗΣ

Η ρήτρα προσφυγής του Καστίγιο

Η ρήτρα προσφυγής του Καστίγιο
INTIME SPORTS

Κι ενώ το διαζύγιο της ΠΑΕ Άρης με τον Νέρι Καστίγιο θα πρέπει να θεωρείται λίγο πολύ δεδομένο με αυτό να λαμβάνει χώρα πιθανότατα την Τρίτη (12/6) σε περίπτωση προσφυγής του υπάρχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ.

Κι αν μεθαύριο όπως όλα δείχνουν θα βγει το διαζύγιο της ΠΑΕ Άρης με τον Νέρι Καστίγιο σε περίπτωση προσφυγής του υπάρχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στην μεθαυριανή της συνάντηση με τον 28χρονο διεθνή Μεξικανό επιθετικό να έρθει σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του προς αποφυγή κατάθεσης της προσφυγής του.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά Καστίγιο στην συνάντηση της Πέμπτης παρουσία του αδερφού και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο, στα γραφεία της ΠΑΕ δόθηκε διορία μέχρι μεθαύριο Τρίτη για πάρει την απάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στην πρόταση που κατέθεσε.

Και πιο συγκεκριμένα άμεση καταβολή των οφειλών μέχρι 31/12/11 που ανέρχονται σε 190.000 ευρώ και σε έξι δόσεις το υπόλοιπο ποσό ύψους 500.000 ευρώ πριν ακολουθήσει η διαδικασία της εύρεσης της χρυσής τομής για ένα συναινετικό διαζύγιο.

Στην περίπτωση που αυτό δεν συμβεί και ο Καστίγιο προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής όπως έγινε ξεκάθαρο στην συνάντηση της Πέμπτης από την πλευρά του 28χρονου διεθνή Μεξικανού με το ποσό που θα διεκδικεί θα ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ.

Σε ένα ποσό όπου δεν συμπεριλαμβάνεται και η ρήτρα της κατάθεσης προσφυγής του με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που θα φθάσει να διεκδικεί ο Καστίγιο θα αγγίζει τα 2.200.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άλλη ρήτρα του συμβολαίου του αφορούσε πρόταση από άλλη ομάδα που θα έφερνε στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης 1.500.000 ευρώ.

Κατά τα άλλα ο Ντάρσι Νέτο αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη και όπως είναι επόμενο θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να συζητήσει τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν και την διαφαινόμενη λύση του συμβολαίου του.

Τέλος διορία μέχρι την Τετάρτη έδωσε ο Χαβιέρ Ουμπίντες στην ΠΑΕ Άρης να τακτοποιήσει την οφειλή στο πρόσωπό του αλλιώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προχωρήσει και αυτός στην κατάθεση προσφυγής, όπως και ο εκπρόσωπός του, διεκδικώντας και την ελευθερία του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ