ΑΡΗΣ

Κοντά σε Καστίγιο!

Κοντά σε Καστίγιο!
INTIME SPORTS

Σε προχωρημένες επαφές με τον Νέρι Καστίγιο βρίσκεται ο Άρης. Οι δύο πλευρές έχουν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Καστίγιο ανήκει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ εώς το καλοκαίρι του 2012 και αγωνίζεται δανεικός στους Σικάγο Φάιρ στο ΜLS, ενώ από το 2007 που έφυγε από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ως δανεικός στις Μάντσεστερ Σίτι και Ντνιέπρ.

Ο Καστίγιο με δηλώσεις του στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Άρης αποτελεί μία καλή περίπτωση για τον πρώην "ερυθρόλευκο" παίκτη.

Ο Άρης προτίθεται να τον αποκτήσει ως δανεικό για ενάμιση χρόνο αφού δεν υπολογίζεται στην Σαχτάρ και αν δεν υπάρξει πρόβλημα στο οικονομικό τότε ο παίκτης πιθανότατα να κλείσει στον Άρη.

Έρχεται ο Καλίνσκι

Ο Έντσο Καλίνσκι θα έρθει στην Θεσσαλονίκη ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο τότε θα υπογράψει συμβόλαιο στον Άρη. Ο μάνατζερ του παίκτη καταρρίπτει τα όσα ισχυρίζονται οι της Κίλμες περί ρήτρας 300.000 δολλαρίων στο συμβόλαιο του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ