ΑΡΗΣ

Κοντά στα παιδιά της "ΛΑΜΨΗΣ"

Κοντά στα παιδιά της "ΛΑΜΨΗΣ"
INTIME SPORTS

Το απόγευμα της Πέμπτης (30/12) μετά την προπόνηση, αντιπροσωπεία της διοίκησης, το τεχνικό τιμ και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επισκεφτούν τα παιδιά της "ΛΑΜΨΗΣ" στο τμήμα Παιδιατρικής Ογκολογίας - Αιματολογίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μοιράσουν δώρα γεμίζοντας με χαρά τους μικρούς θαυμαστές τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επιλογή από την ΠΑΕ Άρης της "ΛΑΜΨΗ" δεν είναι τυχαία αφού κατά το παρελθόν το λογότυπο της είχε βρεθεί στο μπροστινό μέρος της φανέλας του Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή μέρα περιλάμβανε διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον αγώνα της επόμενης Τρίτης κόντρα στην Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκονται από χθες οι Ρικάρντο Φατί, Ντάρσι Νέτο και Κάρλος Τόχα που επέστρεψαν από την άδειά τους ενώ σήμερα ήταν η σειρά του Κάρλος Ρουίς.

Μοναδικός απών παραμένει ο Ρονάλντο Γκιάρο που συνεχίζει να βρίσκεται στην Βραζιλία μέχρι τις 2 Ιανουαρίου προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης του τραύματός του και στην συνέχεια θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα σήμερα οι Χουάνμα, Αγτζίδης, Παπαζαχαρίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ