ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Νιώθω ό,τι οι οπαδοί μας"

Κούπερ: "Νιώθω ό,τι οι οπαδοί μας"
INTIME SPORTS

Για τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν αλλά και την εικόνα των ποδοσφαιριστών του μίλησε από τη Μαδρίτη ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Αργεντινός τεχνικός τοποθετήθηκε στον "ΑΡΗΣ FM 92,8" δεν έκρυψε πως νιώθει όπως οι οπαδοί της ομάδας την διαφορετική εικόνα της ομάδας του στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και την παραμονή του στην άκρη του πάγκου του Άρη και μετά το καλοκαίρι.

Ο προπονητής του Άρη στην αρχή της συνέντευξής του υπογράμμισε: " Είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αυτή τη στιγμή νιώθω ό,τι οι οπαδοί μας. Το να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο, μία τέτοια νίκη, δημιουργεί χαρά και φιλοδοξία στον κόσμο, αλλά και σε εμάς. Η χαρά των οπαδών μας είναι ίδια με τη δική μου, γι’ αυτό και αισθάνομαι μέλος της οικογένειας αυτής".

Ο Αργεντινός κόουτς κατέθεσε την προσωπική του άποψη για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη: " Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό συμβαίνει. Προσπαθούμε πάντα, ώστε η ομάδα να δείχνει το ίδιο πρόσωπο, αλλά τα πράγματα κάποιες φορές είναι περίπλοκα και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.

Στην προκειμένη περίπτωση, είχες να παίξεις με την κάτοχο του τροπαίου και τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά. Βέβαια, δεν είναι εύκολο όλα αυτά να ελεγχθούν και να τα διατηρήσουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Γι’ αυτό, δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε όσα πρέπει στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Έχουμε, όμως, ηθική υποχρέωση να κάνουμε το ίδιο και την Κυριακή με τον Αστέρα. Δουλεύουμε και προσπαθούμε, παρά το ότι κάποια πράγματα από αυτά που θέλουμε πηγαίνουν περίπατο".

Σε ερώτηση τι είπε στους παίκτες του μετά από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ενώ ο Άρης βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο 55χρονος τεχνικός απάντησε χαρακτηριστικά: " Στο ημίχρονο είπαμε ότι η ομάδα σε κάποιες φάσεις λειτούργησε λανθασμένα και όχι όπως θέλαμε.


Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να πεπεισμένοι για αυτό που κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πως πρέπει να επιμείνουμε και να εκτελούμε σωστά, όσα ζητάμε διαρκώς και κάνουμε στις προπονήσεις", και εν συνεχεία προσέθεσε: " Για να συνοψίσουμε, λοιπόν, τα πράγματα πήγαν όπως θα τα θέλαμε.


Πέρα από την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, είχαμε πάθος, είχαμε τύχη, την οποία δεν είχαμε στο ματς με την Μπάγερ. Υπάρχουν παιχνίδια, στα οποία όλα σου βγαίνουν. Αν εστιάσω στο αγωνιστικό κομμάτι, θα δούμε, όμως, ότι κάποια πράγματα δεν τα εκτελέσαμε όπως θα θέλαμε".


Στο ερώτημα, τέλος, αν σκέφτεται ή αν έχει αποφασίσει για το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Άρη, τόνισε: " Έχω κάνει τις σκέψεις μου, αλλά θα σταματήσω εδώ, γιατί σε κάποια άλλη καλή στιγμή συζητήσαμε το ίδιο θέμα και τότε ήταν που επήλθε η κοιλιά της ομάδας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ