ΑΡΗΣ

Με Ναφτί και Πρίττα στα Τρίκαλα

Με Ναφτί και Πρίττα στα Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα (27/10, 20:00) τους Ναφτί και Πρίττα.

Με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας του Άρη ενόψει της νοκ-άουτ συνάντησης με τα Τρίκαλα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή στους οποίους συμπεριλήφθηκαν όπως αναμένονταν οι Ναφτί και Πρίττας.

Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Πρίττας, Ναφτί, Αγτζίδης και Κατίδης.


Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ, Πορτίγια, Φαμπιάνο, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαίδης, Χουάνμα, Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός, Καζναφέρης.


Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Κούπερ να παρατάξει το σύνολό του; Με το γνώριμο 4-4-2 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πρόκειται να αποτελέσουνε οι Γκιάρο και Λαζαρίδης με τον Βανγκέλι στα δεξιά και τον Μίσελ στα αριστερά.


Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να είναι οι Ναφτί και Πρίττας με τον Κάλβο στα αριστερά και τον Χαβίτο στα δεξιά. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο πρόκειται να αποτελέσουνε οι Κόκε και Ρουίς.


Τέλος η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε από χθες ότι παρέλαβε τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα στα Τρίκαλα και τα διαθέτει από το πρωί της Τετάρτης και ως τις 17:00 από το ARIS MOBILE.


Άνθρωποι του Άρη θα διαθέτουν τα εισιτήρια και έξω από το ΔΑΚ Τρικάλων πριν το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:00 με αυτά να τιμώνται 20 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ