ΑΡΗΣ

Μιχαλήτσος: "Δεν είναι ώρα για λόγια"

Μιχαλήτσος: "Δεν είναι ώρα για λόγια"
INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο (22/01) υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (23/01, 17:00).

Μετά το τέλος της ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αφού η διοίκησή της δεν το κρύβει ότι βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Σύμφωνα μάλιστα και με την εικόνα των προπονήσεων του τελευταίου διημέρου ο Μιχαλήτσος δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει ακόμη και σε αλλαγή διάταξης κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ο Άρης να παρουσιαστεί με τρία αμυντικά χαφ.

Ο Μιχαλήτσος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη σημείωσε: "Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, πόσο μάλλον όταν θα κοουτσάρω την ομάδα την Κυριακή μετά από την αποχώρηση ενός μεγάλου προπονητή όπως ο Έκτορ Κούπερ.


Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις. Κι η μόνη πράξη που σκεφτόμαστε μαζί με τους παίκτες, για την Κυριακή είναι-παρά τα προβλήματα που έχουμε- να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας και για αυτό θα παλέψουμε στο γήπεδο".


Κι όσο για την σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη σε αυτήν ο Κώστας Μενδρινός ανέβασε ρυθμούς κι αύριο θα δοκιμάσει το πόδι του για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κόκε, Πρίττας και Οριόλ που πηγαίνουν πολύ καλύτερα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιάννης Αγτζίδης.


Ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολουθεί από σήμερα ο Νέρι Καστίγιο ώστε να είναι έτοιμος το δυνατόν συντομότερο ενώ οι Νταισούκε Σακάτα και Ντανίλο Περέιρα ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.


Ωστόσο Καστίγιο, Σακάτα και Περέιρα προπονήθηκαν και το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Μιχαλήτσου με στόχο να είναι έτοιμοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ