ΑΡΗΣ

Νέα άδεια σε Γιακούποβιτς

Νέα άδεια σε Γιακούποβιτς
INTIME SPORTS

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βρίσκεται σε άδεια με τη σύμφωνη γνώμη και της ΠΑΕ Άρης.

Σε άδεια βρίσκεται από την Τρίτη (20/03) ο Έλντιν Γιακούποβιτς με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ Άρης, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (24/03, 17:15).

Μία άδεια που είναι η δεύτερη για τον διεθνή Ελβετό τερματοφύλακα του Άρη σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, κάτι που μάλλον επιβεβαιώνει πως είναι θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του.

Ο Γιακούποβιτς είχε έρθει στον Άρη τον περασμένο Οκτώβριο -λίγα μόλις 24ωρα μετά την είδηση της εγχείρισης του Μιχάλη Σηφάκη στο αριστερό του γόνατο- από τον Ολυμπιακό Βόλου, μαζί με τον Πάπα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίντες και Νοέ Ακόστα.

Παρόλα αυτά κι ενώ πέρσι με την ομάδα της Θεσσαλίας είχε 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague σε κανονική περίοδο και πλέι οφ ερχόμενος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως μία σίγουρη λύση για κάτω από τα δύο δοκάρια πήρε χρόνο συμμετοχής μόλις σε ένα παιχνίδι.

Σε αυτό με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ντεμπούτο του Πολωνού Μίχαλ Πρόμπιερζ και διαδόχου του Σάκη Τσιώλη, που τον έφερε στον Άρη αλλά δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής. Όπως συνέβη και ακολούθως με το υπηρεσιακό δίδυμο των Μιχαλήτσου και Σεμερτζίδη αλλά και επί της παρουσίας του νυν τεχνικού του Άρη, Μανουέλ Μασάδο.

Ο Γιακούποβιτς έχει το μικρότερο χρόνο συμμετοχής από τους άλλους τρεις πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Βόλου και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει μείνει εκτός αποστολής από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μία απόφαση που είχε να κάνει λόγω της παρουσίας του Σηφάκη σε αυτήν με βασικό τον Μάρκο Βελλίδη στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την ΑΕΚ, με βασικό τον Κρητικό διεθνή τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και παρά την αποβολή του το περασμένο Σάββατο με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μασάδο συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη ως παρτενέρ του Βελλίδη τον Σωκράτη Διούδη αφήνοντας τον Γιακούποβιτς εκτός αποστολής και κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν τον υπολογίζει. Κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα κληθεί αργά ή γρήγορα να τον καλέσει για την λύση του συμβολαίου του.

Ο διεθνής Ελβετός τερματοφύλακας υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Οκτώβριο είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την λογική ότι στα τέλη του Ιούνη ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Σηφάκη με αποτέλεσμα στον Άρη να χρειαστεί να κινηθούν για απόκτηση τερματοφύλακα που θα κληθεί να συμπληρώσει την τριάδα των Βελλίδη και Διούδη.

Από την στιγμή που ο Γιακούποβιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κληθεί να υπογράψει την λύση του συμβολαίου και δύσκολα ο Σηφάκης να κληθεί για συζήτηση υπογραφής νέου συμβολαίου του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ