ΑΡΗΣ

Πάει για το "μπαμ" με Φράνκο

Πάει για το "μπαμ" με Φράνκο

Ο Άρης δεν κατάφερε να κλείσει το κενό στην επίθεση, όμως φαίνεται πως έχει στα υπόψιν του μια μεταγραφή βόμβα, αφού μιλά με τον διεθνή Μεξικανό, Γκιγέρμο Φράνκο, κάτι που τόνισε ο ίδιος.

Ο 33χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τους "κίτρινους", δίχως όμως να υπάρχει κάποια πρόταση.

Ο διεθνής σέντερ φορ, που αγωνίστηκε με το Μεξικό στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, έχει μείνει ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ και ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός, όμως όπως δηλώνει ο ίδιος, θα ήταν θετικό να του γινόταν πρόταση για να παίξει στον Άρη.

"Μιλάω με τον Άρη. Με θέλει, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση. Δεν πρόκειται για φιλολογικό ενδιαφέρον, μα ακόμα υπολείπονται κάποιες βασικές παράμετροι για να προχωρήσει το ζήτημα. Μου είπαν πως με θέλει ο Κούπερ και εγώ θα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Τις προσεχείς ημέρες θα είμαι σε θέση να πάρω απόφαση για την επόμενη ομάδα μου. Σαφώς και θα ήταν θετικό για εμένα να κατατεθεί μια συγκεκριμένη καλή πρόταση, ώστε να έρθω στον Άρη", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός επιθετικός.

Όπως και να 'χει, ο Γκιγιέρμο Φράνκο, είναι μια σούπερ λύση για τον Άρη, αφού πρόκειται για έναν καθαρόαιμο επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και εμπειρία από την Πριμέρα Ντιβισιόν και την Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν με τα "σφυριά" είχε 23 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ με την φανέλα του Μεξικό έχει 25 συμμετοχές και 7 γκολ.

Ο Φράνκο εν δράσει...





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ