ΑΡΗΣ

Ρουίζ: "Θέλουμε να γράψουμε ιστορία"

Ρουίζ: "Θέλουμε να γράψουμε ιστορία"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο επιθετικός του Άρη Κάρλος Ρουίζ αναφέρθηκε στην ζωή του στην Ελλάδα, την ήττα από την Ρόζενμποργκ και τόνισε: "Θέλουμε να γράψουμε ιστορία".

Ο 31χρονος άσος από την Γουατεμάλα ήρθε το καλοκαίρι με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησε ο Χαβιέ Κάμπορα και μέχρι στιγμής δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Με δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Ρουίζ μίλησε για τη ζωή στην Θεσσαλονίκη, την πορεία του Άρη στην Ευρώπη, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για τα επόμενα ματς στην Ευρώπη.

" Παρότι ο αστράγαλος μου είναι πρησμένος, μπορώ να σηκωθώ και να μετακινηθώ. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν έχει αγώνα την Κυριακή θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο", είπε αρχικά ο Ρουίζ και συνέχισε:

" Όλα όσα έχω ζήσει μέχρι στιγμής είναι εκπληκτικά, ειδικά από την στιγμή που παίζω και σκοράρω. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλη ευθύνη βέβαια, όμως το καλό είναι πως ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο πιο πολύ από ποτέ".

Στη συνέχεια μίλησε για την πορεία του Άρη στο Europa League

" Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Το παιχνίδι εναντίον της Ρόζενμποργκ δεν έπρεπε κανονικά να το χάσουμε, όμως έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε έξι πόντους στην έδρας μας ακόμα. Ανυπομονώ για αυτά τα παιχνίδια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ