ΑΡΗΣ

Συνάντηση στα γραφεία για Καστίγιο

Συνάντηση στα γραφεία για Καστίγιο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει προγραμματισμένη για το μεσημέρι συνάντηση στα γραφεία της με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο, όπου δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα λύσης του συμβολαίου του.

Το μέλλον του Νέρι Καστίγιο στο ρόστερ του Άρη δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό στην προγραμματισμένη για το μεσημέρι συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Για τον λόγο αυτό πρόκειται να δώσει το παρών τη φορά αυτή μεταξύ άλλων και ο αδερφός του 28χρονου διεθνή Μεξικανού Άλεξ Καστίγιο που ταξίδεψε από την Αθήνα.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει πρόκειται να γίνει μία συζήτηση όσον αφορά τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Καστίγιο από την παρουσία του στον Άρη και ενδεχόμενη συμβιβαστική επίλυση.

Τόσο στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 όσο και κατά την περσινή 2011-2012 όταν και η ΠΑΕ Άρης είχε πετύχει την απόκτησή του από την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ που πάντως διατήρησε δικαιώματα σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Εξάλλου μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί το ότι η συνάντηση θα γίνει σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης με δεδομένο το χθεσινό δημοσίευμα από το Μεξικό που ανέφερε ότι μέχρι αύριο Παρασκευή αναμενόταν να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του Καστίγιο στην Πατσούκα.

Δημοσίευμα του "Radio Formula" που στηρίχθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο αντιπρόεδρός της Πατσούκα, Αντρές Φάσι, από το Κανκούν του Μεξικό όπου διεξήχθη το ντραφτ για το πρωτάθλημα της χώρας ώστε ακολούθως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Καστίγιο για τρία χρόνια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ