ΑΡΗΣ

Χρόνια Πολλά με δώρο σαξόφωνο

Χρόνια Πολλά με δώρο σαξόφωνο

Με αφορμή τα σημερινά του 55 γενέθλια ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, παραβρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Λέσχης Φίλων Άρη ενώ το απόγευμα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Το ΔΣ του Φορέα – της Λέσχης Φίλων Άρη - μετέφερε τις ευχές των μελών και παρέδωσε, ως δώρο, ένα σαξόφωνο και μια συλλογή μουσικής τζαζ, αγαπημένης του Αργεντινού τεχνικού.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Άρη στον Κούπερ με αφορμή το ότι σήμερα συμπλήρωσε τα 55 του χρόνια.

Ο προπονητής της ομάδας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Αθανάσιο Αθανασιάδη, και δέχθηκε ευχές και δώρα από την διοίκηση και τα στελέχη της εταιρίας.

Χρόνια Πολλά με δώρο σαξόφωνο

Με αφορμή την συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, η ΠΑΕ Άρης με γραπτή της τοποθέτηση θέλησε για τελευταία φορά να επισημάνει την σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τις δύο πλευρές, αλλά και το συγκεκριμένο πλάνο που έχει καθοριστεί με τις εισηγήσεις του προπονητή για την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα έχοντας την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο αγωνιστικό τμήμα με ότι αυτό συνεπάγεται σε όλες τις παραμέτρους του.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε για να… διευκρινίζουμε σε ορισμένους τα αυτονόητα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ