ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δυνατό τεστ στο Περιστέρι

Δυνατό τεστ στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αντιμετωπίζει απόψε ο Αστέρας Τρίπολης (19:00), σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια της φετινής του προετοιμασίας.

Στον αγώνα ο Βαγγέλης Βλάχος θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Κρήτη με τον Εργοτέλη (29/8).

Στο μεταξύ, μόνο απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προετοιμασίας, με τον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του να δίνουν ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα στο γήπεδο.


Δεν ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα της Τρίτης οι Ριμκεβίτσιους, Κρις, Αράς, που έκαναν χαλαρό τρέξιμο στο χορτάρι, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.


Τέλος, όσοι δεν αγωνιστούν στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα κάνουν προπόνηση σήμερα το πρωί στο γήπεδο, ενώ όσοι αγωνιστούν θα αναχωρήσουν το μεσημέρι για την Αθήνα με την αποστολή της ομάδας.

Ο Φορτούνης παίζει με την εθνική νέων


Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, ακολουθώντας το προπονητικό πρόγραμμα της εθνικής νέων. Οι προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, ενώ σήμερα το πρωί (10:30) η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι νέοι στη Σπάρτη, αναβλήθηκε το εφήβων


Το απόγευμα (18:30) η ομάδα νέων του Αστέρα (Κ-20) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στη Σπάρτη την ΑΕΣ, ενώ αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σλημερα φιλικό παιχνίδι της εφηβικής ομάδας (Κ-17) στο Κορωπί με τον Πανιώνιο.



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ