ASTERAS AKTOR

Έκλεισε Τσιώλη ο Αστέρας Τρίπολης

Έκλεισε Τσιώλη ο Αστέρας Τρίπολης
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης θα είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο πλευρές να "δίνουν τα χέρια". Την Τρίτη το νέο ραντεβού για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Μετά τον Άρη, ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο επόμενος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Σάκη Τσιώλη, με τον Έλληνα τεχνικό να έρχεται την Δευτέρα (7/11) σε καταρχήν συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας της Αρκαδίας και να μένουν μόνο τα τυπικά για το οριστικό deal.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην τεχνικός των "κιτρίνων" είπε το "ναι" στην πρόταση που του έγινε από τον Αστέρα και την Τρίτη θα υπάρξει νέο ραντεβού των δύο πλευρών για την οριστική συμφωνία.

Εαν αυτή επικυρωθεί (όπως είναι και το πλέον πιθανό), ο Τσιώλης θα γίνει ο τέταρτος κατά σειρά τεχνικός που θα κάτσει τη φετινή σεζόν στον πάγκο του Αστέρα, με τους Φερνάντεθ, Οράσιο και Στάικο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Τυπικά το θέμα θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη".

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ