ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έτοιμος ο Καρέρα με ΠΑΟ

Έτοιμος ο Καρέρα με ΠΑΟ
Καρέρα INTIME SPORTS

Μια ευχάριστη έκπληξη έκρυβε για τον Βαγγέλη Βλάχο η προπόνηση της Παρασκευής (10/12), με τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης να βλέπει τον Σεμπάστιαν Καρέρα να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Ο 32χρονος παίκτης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, ο Μπαρτολίνι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή τιου.

Στην προπόνηση της Παρασκευής πήρε μέρος και ο 20χρονος Εδουάρδο Κοντράντ, πλην όμως δεν έπαιξε στο διπλό, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι οριστικά συμπεράσματα θα βγουν την ερχόμενη εβδομάδα, αφού η προσοχή των Αρκάδων βρίσκεται στην αναμέτρηση με τους "πράσινους".

Αναφερόμενος, τέλος, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είπε: " Για εμάς, είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με μία ομάδα μικρότερης δυναμικότητας είναι το ίδιο. Ο Αστέρας δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει παιχνίδια και ο βαθμός δυσκολίας είναι πάντοτε υψηλός. Όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια, που προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε, έτσι θα κάνουμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ