ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χαμόγελα για Φορτούνη

Χαμόγελα για Φορτούνη
Βλάχος INTIME SPORTS

Συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Κέρκυρα στην Πάτρα, με τον Βαγγέλη Βλάχο να βλέπει τον Λαμπρόπουλο να αποχωρεί από την προπόνηση. "Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο", δήλωσε ο κόουτς των Αρκάδων.

Ένα καλό και ένα κακό είχε η προπόνηση της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα της Τρίπολης, καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος είδε τον Κώστα Φορτούνη να βγάλει όλο το πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση του.

Το κακό νέο έχει να κάνει με τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Από εκεί και πέρα Ρούμπιλ, Κερ, Ριμκεβίτσιους, Αργυρόπουλος, Μπαρτολίνι και Ιβάνοφ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Βλάχος: "Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις"

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής στην Πάτρα με την Κέρκυρα, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε:

" Όπως έχουμε ξαναπεί, για μας κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος, υπολογίσιμος και αν δεν τον σεβαστούμε μπορεί να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η πορεία του αντιπάλου μας στο φετινό πρωτάθλημα και η συγκομιδή βαθμών που έχει κάνει μέχρι σήμερα, μαρτυρά πώς είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται
".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ