ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λαδάκης; "Είμαστε θυμωμένοι"

Λαδάκης; "Είμαστε θυμωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Λαδάκης είναι ο παίχτης που ανέβηκε μαζί με τον Αστέρα στα "καλύτερα σαλόνια" και μένει ακόμα στην Τρίπολη διανύοντας φέτος μια από τις καλύτερες χρονιές του.

Έχοντας σταθερά καλή απόδοση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και είναι πραγματικά η "ατμομηχανή της ομάδας".

O παίκτης του Αστέρα μιλώντας στο "Arcadiasports.gr", μίλησε για τον εαυτό του, για τον Αστέρα, για τον Βλάχο, για το πρόβλημα νίκης στα εντός έδρας και για την Τρίπολη.

Για την πορεία της ομάδας: " Φέτος κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε παίξει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι βάσει της προσπάθειας που κάνουμε και της εικόνας που δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε. Νομίζω ότι αδικούμαστε από την βαθμολογική θέση της ομάδας. Ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε κάτι καλύτερο."

Για το ότι ο Αστέρας δεν κερδίζει εντός έδρας: " Σίγουρα αυτό που φταίει είναι ότι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές που αγωνιζόμαστε. Από ένα σημείο και μετά έχει γίνει και λίγο ψυχολογικό. Είναι ένα βάρος που το έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τα παιχνίδια μέσα στην έδρα σου, μέσα στο κόσμο σου, μέσα στο σπίτι σου, σου δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος.

Πρέπει να ξεπεράσουμε ακόμα κι αυτό το άγχος αυτές τις 6 αγωνιστικές που δεν έχουμε κερδίσει ως τώρα. Τώρα, τι φταίει; Σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποια τέρματα ή τα τέρματα που πετύχαμε θα μπορούσαμε να τα διατηρήσουμε. Αυτά τα στοιχεία αν τα προσέξουμε στο μέλλον θα είμαστε ακόμα καλύτεροι."

Φταίει το ότι η ομάδα είναι καλή στην κόντρα επίθεση και κακή στις κλειστές άμυνες;

" Ισχύει αυτό. Βρίσκουμε πιο πολλούς χώρους στα εκτός έδρας παιχνίδια, τους εκμεταλλευόμαστε εν αντιθέσει στην έδρα μας που όλες οι ομάδες που έρχονται παίζουν κλειστά. Είναι αυτό ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε. Αλλά και πάλι από τις φάσεις που κάνουμε αν πετυχαίνουμε τέρματα τότε νομίζω αυτή τη συζήτηση δεν θα την είχαμε τώρα."

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας: " Όχι, δεν πιστεύω ότι έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Νομίζω ότι όλη η ομάδα από τον επιθετικό μέχρι και τον τερματοφύλακα έχει πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε σίγουρα είναι κάποιες στιγμές του αγώνα όπου χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Όσο μένουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αν παίζουμε."

Για τη δική του εξαιρετική παρουσία: " Πριν δυόμιση χρόνια είχα έναν σοβαρό τραυματισμό που με κράτησε μία χρονιά πίσω. Πέρυσι ήμουν καλά και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Σίγουρα όταν δεν αγωνίζεσαι δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Φέτος μου δόθηκαν ευκαιρίες, προσπάθησα να τις εκμεταλλευτώ και απ' ότι φαίνεται φέτος πάω καλύτερα και αυτό βγαίνει βάσει του γεγονότος ότι ο προπονητής με εμπιστεύεται σε κάθε παιχνίδι."

Για τον Βαγγέλη Βλάχο: " Κοιτάξτε, φέτος η ομάδα έχει αλλάξει κατά ένα μεγάλο βαθμό. Έχουν έρθει δύο καινούρια πρόσωπα, ο κύριος Κοτσοβός και ο κύριος Πήδουλας. Μαζί με τον Τζέρυ, το Στάϊκο και φυσικά τον προπονητή μας τον κύριο Βλάχο έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο που βοηθάει την ομάδα. Εγώ εύχομαι γενικότερα για τους προπονητές να τους εμπιστεύονται περισσότερο οι διοικήσεις των ομάδων, γιατί θεωρώ ότι μόνο έτσι μπορεί ένας προπονητής να δείξει το έργο του. Δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα του μένω, φεύγω κλπ. Υπάρχουν παραδείγματα στην Ελλάδα προπονητών που έχουν μείνει χρόνια. Αυτή είναι η άποψή μου σε αυτόν τον τομέα."

Για το αν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό ο Αστέρας: " Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία. Αν είμαστε σοβαροί όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και πειθαρχημένοι και δουλεύουμε έτσι όπως δουλεύουμε, νομίζω ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα στο δεύτερο γύρο. Ελπίζω μετά από αρκετό καιρό να μην συζητάμε για το αν θα κινδυνέψουμε ή όχι αλλά να μιλάμε για κάτι άλλο…"

Για τον κόσμο της Τρίπολης;

" Σίγουρα περιμέναμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Αλλά νομίζω ότι ήμαστε κι εμείς υπεύθυνοι σε αυτό και γιατί δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε ούτε μια νίκη μέσα στο γήπεδό μας. Σίγουρα έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο. Αλλά από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει, γιατί εάν δεν είμαστε όλοι μαζί δεμένοι είναι δυσκολότερο το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματά μας να κερδίσουμε τον κόσμο. Τώρα το να λέμε κάτι στα λόγια δεν ωφελεί.

Εδώ στην Τρίπολη εγώ προσωπικά έχω περάσει πολλές ωραίες στιγμές. Θυμάμαι όταν είχε τελειώσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μας πήγαν στην πλατεία Άρεως για να μας βραβεύσουν. Εκεί μας είχαν βάλει να περάσουμε πάνω σε ένα κόκκινο χαλί από την αρχή της πλατείας μέχρι το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Γύρω γύρω ο κόσμος μας επευφημούσε κι εκεί ένιωθες ότι ήσουν σαν τον Ζιντάν. Βέβαια και την επόμενη χρονιά - την πρώτη του Αστέρα στη Super League ήταν πολύ όμορφα, μετά κάπου ο κόσμος μειώθηκε λίγο."

Για αντιδράσεις στα αρνητικά αποτελέσματα: " Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, γιατί όταν μοχθείς και παλεύεις για κάτι και στο τέλος οι κόποι σου δεν ανταμείβονται στο τέλος είσαι πολύ απογοητευμένος. Αλλά πέρα από αυτό είμαστε θυμωμένοι με τους ίδιους μας τους εαυτούς γιατί στην έδρα μας θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Και αυτό είναι κάτι που μας λείπει. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε νίκες."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ