ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λαδάκης: "Θα στηριχθούμε στο πρεσάρισμα"

Λαδάκης: "Θα στηριχθούμε στο πρεσάρισμα"
λαδακης

Το ασφυκτικό πρέσινγκ θεωρεί ο Αντώνης Λαδάκης ότι θα είναι το φετινό όπλο του Αστέρα. Τι πιστεύει για το πρόβλημα στο σκοράρισμα που έχει παρουσιαστεί στα φιλικά.

Ο άσος των "κιτρινομπλέ" μίλησε για στο arcadia-sports.gr για την εικόνα που έχουν παρουσιάσει ως τώρα οι Αρκάδες στους αγώνες προετοιμασίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Λαδάκης:

- Υπάρχουν πράγματα που βλέπετε στα φιλικά και σας προβληματίζουν, όπως για παράδειγμα το δύσκολο γκολ;


"Εμείς δεν ανησυχούμε γι' αυτό, γιατί οι προπονήσεις είναι διπλές, το πρόγραμμα βαρύ και οι προπονητές έχουν εστιάσει το πρόγραμμά μας στη φυσική κατάσταση. Τα πόδια μας ακόμη είναι πολύ βαριά και έχουμε ακόμη καιρό για την έναρξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε να φρεσκαριστούμε. Νομίζω ότι την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε έτοιμοι".


- Ποιο είναι το μεγαλύτερο "όπλο" του Αστέρα, με βάση την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα στα φιλικά;


"Αυτό που βλέπω, που κάνουμε μέχρι στιγμής και στο οποίο βελτιωνόμαστε συνεχώς είναι το πρεσάρισμα… Νομίζω ότι εκεί θα στηριχθεί περισσότερο η ομάδα, στο πρεσάρισμα, να κερδίζουμε τη μπάλα εύκολα και από εκεί και πέρα νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής και σίγουρα στα τελειώματα, τις φάσεις που κάνουμε να τις φτάνουμε σε γκολ".


- Στα επιθετικά στοιχεία, φαίνεται ότι δύσκολα πατάει περιοχή και κάνει γκολ η ομάδα.


"Αυτά είναι κυρίως θέματα των προπονητών μας να τα λύσουνε. Εγώ αυτό που λέω ως ποδοσφαιριστής είναι ότι δημιουργούμε τις ευκαιρίες και το θέμα είναι ότι η κακή στιγμή ή ίσως η κούραση ή ακόμη και η ρέντα, γιατί πολλές φορές παίζει ρόλο και αυτό, είναι τα στοιχεία για τα οποία δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να βάλουμε κάποια γκολ και να πάρουμε κάποια αποτελέσματα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ