ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με πέντε νέα πρόσωπα

Με πέντε νέα πρόσωπα
INTIME SPORTS

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για τον αυριανό (17/10, 18:15) εκτός έδρας αγώνα στη Λάρισα και σε σχέση με το προηγούμενο ματς συμπεριλαμβάνει πέντε νέα πρόσωπα.

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αρκάδων για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Σωκράτης Φυτανίδης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Νίκος Σκόνδρας, Σάββας Τσαμπούρης, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Λιονέλ Ρίος, Ρομπέρτο και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, περιλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Εμμάνουελ Φρανκού, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι: Γκόραν Ρούμπιλ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, Τσικόντζι Ουντότζι, Τάσος Μπακασέτας.



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ