ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τετ α τετ με τους παίκτες ο Μπάκος

Τετ α τετ με τους παίκτες ο Μπάκος
INTIME SPORTS

Ο εκ των μεγολομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος, βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης και ζήτησε από τους πάικτες της ομάδας να αλλάξουν την εικόνα τους

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης, τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Superleague.

Έτσι, μετά την ήττα από την Καβάλα, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης και είχε τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές των Αρκάδων.

Ο κ. Μπάκος ζήτησε από τους παίκτες να αλλάξουν αυτή την εικόνα που έχει ο Αστέρας εντός έδρας μέχρι τώρα και τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι συμπαραστάτης σε ό,τι χρειαστεί να γίνει για την ανάκαμψη. Από την πλευρά τους οι παίκτες ήταν λακωνικοί και είπαν μόνο ότι θα μιλήσουν με πράξεις στο γήπεδο.

Επέστρεψε ο Κερ

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Τρίτης, ο Μαρκ Κερ ξεπέρασε την θλάση, που είχε υποστεί, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και πλέον τίθεται στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αντίθετα, οι Αργυρόπουλος, Ρούμπιλ, Ριμκεβίτσιους, Ιβάνοφ συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τους Βολιώτες, ενώ και ο Φυτανίδης έχει ενοχλήσεις στη μέση και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Τέλος, την Τετάρτη ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έτσι θα προστεθεί μια επιπλέον λύση στα χέρια του κ. Βλάχου. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει το πρωί.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ