ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βλάχος: "Είναι όλοι το ίδιο"

Βλάχος: "Είναι όλοι το ίδιο"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Βλάχος προπόνησε και πάλι τους τους ποδοσφαιριστές του, μετά το ρεπό της Κυριακής, αρχίζοντας παράλληλα την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης είδε τον Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο να προπονείται για πρώτη φορά με την ομάδα του, καθώς ο παίκτης ήρθε από την Ισπανία και ενσωματώθηκε στο νέο του σύλλογο.

Στον αγωνιστικό τομέα, η σημερινή (6/9) προπόνηση χωρίστηκε σε δύο μέρη. Ο Βαγγέλης Βλάχος δούλεψε πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της τακτικής.

Στην προπόνηση δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν οι Ορόθκο και Τζουμάρκας που ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Καρέρα και Κερ γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Αναφορικά με τη φιλική αναμέτρηση στο Βόλο με τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Βλάχος, σχολίασε:

" Η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και μερικές όμορφες ατομικές ενέργειες από τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες μου έδειξαν πώς είναι σε ετοιμότητα. Υπολογίζονται το ίδιο όλοι. Μοναδικό άσχημο στο παιχνίδι ήταν οι τραυματισμοί των Καρέρα, Ουριμπάρι, που εύχομαι να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό".

Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα έχει προγραμματιστεί για το πρωί (09.30 π.μ.) της Τρίτης.

Νίκη των νέων στη Σκάλα

Ο τεχνικός της εφηβικής ομάδας, Κώστας Μπεντεβής, είδε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να νικούν με 1-0 τον ΑΟ Κροκεών. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντινιωτάκης, ύστερα από οργανωμένη επίθεση που ξεκίνησε από την άμυνα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ