ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αισιόδοξος ο Δώνης

Αισιόδοξος ο Δώνης
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης με δήλωσή του τόνισε πως οι εμφανίσεις της ομάδας του, προκαλούν αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Με μια προπόνηση το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ατρομήτου, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, από το οποίο ο Γιώργος Δώνης θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς.

Αυτό επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου την Παρασκευή, τονίζοντας πως εμφανίσεις όπως κόντρα στον Ηρακλή, προκαλούν μόνο αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας.

" Κατά την προσωπική μου άποψη στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή κάναμε ίσως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Δυστυχώς μας στενοχώρησε πάρα πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως από τον τρόπο που εμφανίστηκε η ομάδα σε αυτό το ματς αντλούμε μεγάλη αισιοδοξία για την συνέχεια.

Αυτό τώρα που πρέπει να κάνουμε και να βελτιώσουμε είναι ότι η ανωτερότητα που δείχνουμε στα παιχνίδια σε σχέση με τους αντιπάλους μας, να μετουσιώνεται σε αποτέλεσμα αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα
", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης.

Από εκεί και πέρα, η διάθεση των 500 εισιτηρίων που πήρε η ΠΑΕ για το κυριακάτικο παιχνίδι γίνεται την Παρασκευή από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 12.30 μέχρι τις 20.30. Το Σάββατο το γραφείο θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων στο στάδιο θα γίνει από τη Θύρα 3 (οδός Ρίτσου).

Τέλος, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πανσερραïκός – Ολυμπιακός.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ