ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αχ αυτή η άμυνα...

Αχ αυτή η άμυνα...
Μπρέσκα INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έφτασε τα εννέα γκολ παθητικό σε έξι αγωνιστικές και έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Πανσερραϊκό που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Το Sport24.gr αναλύει...

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ομάδα του Περιστερίου έκανε δυο σπουδαίες μεταγραφές, με σκοπό να πάρουν από το χεράκι την ομάδα και να την οδηγήσουν στις επιτυχίες. Δυο περίπου μήνες μετά και ύστερα από έξι αγωνιστικές τα πράγματα δεν πήγαν κατ' ευχήν.

Ο λόγος για τους Ανρί Καμαρά και Μασάμπα Σαμπού, ενώ θα συμπεριλάβουμε στη λίστα και τον Γκρεγκορί Βινιάλ που ήρθε λίγο αργότερα και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει πολλά πράγματα.

Ανρί μόνο στο... όνομα

Ο 33χρονος επιθετικός Ανρί Καμαρά ήταν σίγουρα το μεγάλο όνομα του καλοκαιριού για την ομάδα του Ατρόμητου, αλλά και γενικά μία σπουδαία μεταγραφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής μετράει έξι συμμετοχές, όσες και οι αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα με μόλις ένα γκολ. Εκείνο που έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του Ατρόμητου, είναι το γεγονός πως είναι μέσα σε όλες τις φάσεις, όμως έχει την "γρίπη" του... χασογκόλη!

Ο Γιώργος Δώνης περίμενε περισσότερα από αυτόν και πλέον έχει αρχίσει να ανησυχεί, αφού τα γκολ του Σενεγαλέζου άσου είναι απαραίτητα στην ομάδα. Εκτός από αυτό έχει και ένα ακριβό συμβόλαιο...

Μπαζίνσκι, Σαμπού και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ατρόμητου τη φετινή σεζόν έχει να κάνει με την άμυνα. Μέχρι στιγμής οι Περιστεριώτες έχουν δεχθεί εννέα γκολ, ένας αριθμός πολύ μεγάλος για ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει.

Μπαζίνσκι και Σαμπού δεν μπορούν να ταιριάξουν με τίποτα, ενώ και ο Βινιάλ που ήρθε αργότερα δείχνει λίγα πράγματα. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την αδυναμία στο κέντρο, πλην του "αγέραστου" Νεμπεγλέρα, να κόψουν την μπάλα, τότε έχουμε έναν άσχημο πονοκέφαλο για τον Γιώργο Δώνη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και στα έξι ματς ο Ατρόμητος έχει δεχθεί γκολ:

ΑΕΛ - Ατρόμητος 1-0

Ατρόμητος - Ηρακλής 1-1

Κέρκυρα - Ατρόμητος 3-1

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 1-1

Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Κομβικό ματς με Ξάνθη

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος θα κληθεί να παίξει δεύτερο σερί παιχνίδι εντός έδρας, αυτή τη φορά με την ομάδα της Ξάνθης. Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα υπολογίζουν στο Περιστέρι, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και στο θέμα του προπονητή.

Ήταν να μην αρχίσει το "κακό" εξάλλου, αφού μέχρι στιγμής οι προπονητές τρώγονται σαν τα στραγάλια!





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ