ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Δεν θέλαμε τον Ολυμπιακό"

Δώνης: "Δεν θέλαμε τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος ήταν να μην κληρωθεί η ομάδα του με τον Ολυμπιακό

Με αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης της Football League, Διαγόρας- Εθνικός Αστέρας. Η κλήρωση λοιπόν ήταν καλή για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, καθώς όπως δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου στον "Sentra 103,3", αυτό που δεν ήθελε ήταν να βρεθεί αντίπαλος με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στον "Sentra 103,3":

Πως χαρακτηρίζει την Κλήρωση Κυπέλλου για την ομάδα του: " Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αποφύγουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατά την άποψη μου είναι η πιο δυνατή ομάδα. Από εκεί και πέρα όταν σου τυχαίνει αντίπαλος από μικρότερη κατηγορία δεν μπορείς να πεις ότι είναι κακή κλήρωση. Μπορείς να πεις ότι είναι καλή κλήρωση, χωρίς όμως να υποτιμάμε αυτές τις ομάδες. Ξέρουμε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι θεσμός εκπλήξεων, και θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή".

Κατά πόσο ο Ατρόμητος δίνει προσοχή στο Κύπελλο καθώς δεν έχει ξεμπερδέψει στο πρωτάθλημα: " Νομίζω ότι δύσκολα θα δούμε ομάδες να ξεμπερδεύουν νωρίς στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι με τις ομάδες που είναι από την 5η θέση μέχρι και την τελευταία που βρίσκεται η Λάρισα, θα γίνει μεγάλη μάχη.

Αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή, πριν φτάσουμε στα παιχνίδια του Κυπέλλου, είναι να έχουμε μια καλή συγκομιδή. Να πάρουμε μια ανάσα, ώστε να ξεφύγουμε από αυτή τη θέση γιατί δεν μας αξίζει ως ομάδα".

Πως χαρακτηρίζει τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση: " Μιλάμε για δύο παιχνίδια Κυπέλλου που σημαίνει ότι παίζει ρόλο ποια ομάδα θα βρεθεί σε καλή κατάσταση. Δεν είναι όπως στο πρωτάθλημα όπου σε μια ολόκληρη σεζόν βγαίνει ο Πρωταθλητής.

Το κυρίαρχο σημείο είναι ότι όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Στην κατηγορία των φαβορί, σύμφωνα με τις κληρώσεις, μπορούμε να πούμε ότι είναι η δική μας ομάδα γιατί παίζει με αντίπαλο Β' Εθνικής. Στα άλλα παιχνίδια όμως, ειδικά στα ντέρμπι, παίζει ρόλο ποιος θα βρεθεί σε καλή μέρα".

Αν πιστεύει ότι ο Ατρόμητος μπορεί να βγει Ευρώπη μέσω του θεσμού του Κυπέλλου: " Εμείς θα διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι όπως έχουμε μάθει να κάνουμε μέχρι τώρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα μας ακόμα δεν είναι έτοιμη για τέτοια πράγματα. Εδώ και δύο χρόνια είμαστε στην διαδικασία του χτισίματος. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και δεν θα έλεγα ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη τώρα.

Έχουμε δει, όχι μόνο στον ελληνικό θεσμό Κυπέλλου, ότι υπήρξαν και ομάδες μικρότερης κατηγορίας που έχουν κατακτήσει το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και έχουμε τις φιλοδοξίες σαν ομάδα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Απλά εγώ το είπα καθαρά από πλευράς ετοιμότητας. Δεν θεωρώ ότι η δική μας ομάδα είναι έτοιμη για τέτοια πράγματα".

Αν θα ενισχυθεί ο Ατρόμητος τον Ιανουάριο: " Φυσικά. Προσπαθούμε να ενισχυθούμε στο μεσοαμυντικό κομμάτι".

Για το πρώτο παιχνίδι του β' γύρου με την Λάρισα: " Δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καθοριστικό και για την δική μας πορεία. Θα το χαρακτήριζα το πιο καθοριστικό παιχνίδι για την πορεία μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ