ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Πάμε για να δείξουμε την αξία μας"

Δώνης: "Πάμε για να δείξουμε την αξία μας"
Δώνης INTIME SPORTS

Αρκετά τα προβλήματα για την ομάδα του Ατρόμητου ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Δώνη ωστόσο να δηλώνει: "Πάμε στο Βικελίδης για να δείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα".

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου για το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη, με τον Γιώργο Δώνη να αντιμετωπίζει ουκ ο λίγα προβλήματα.

Συγκεκριμένα Σαρμιέντο, Σαμπού, Βινιάλ, Αναστασάκος και Μπάλα έμειναν εκτός αποστολής, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να έχει πονοκέφαλο όσον αφορά την αμυντική του γραμμή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου:

" Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Σκόνδρας, Σαγκανόφσκι, Περόνε, Μπρίτο, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Καμαρά, Νεμπεγλέρας Ολιβέιρα, Αποστολόπουλος, Καραγκούνης, Τάτος, Φαβάλι, Σφακιανάκης, Καραλής".

Δώνης: "Πάμε για να δείξουμε την αξία μας"

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου για το Σαββατιάτικο ματς:

" Θα πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και επιδίωξή μας είναι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και για να δείξουμε τις δυνατότητες μας απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως ο Άρης.

Αυτό που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ναι μεν μπορεί να μην έχει εκφραστεί με τα νικηφόρα παιχνίδια που θα θέλαμε όμως από την άλλη είμαστε μια ομάδα που δύσκολα χάνει και είναι σημαντικό για τη ψυχολογία μας ότι πήραμε μια άνετη πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδας στα Γιαννιτσά. Άλλωστε περιμένουμε από τους παίκτες μας ότι θα αρχίσουμε να βγάζουμε σιγά σιγά μέσα στο γήπεδο το 100% της ποιότητας που διαθέτουν
".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ