ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Βαρύτητα στο Κύπελλο"

Δώνης: "Βαρύτητα στο Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ με την Καβάλα. Ο Γιώργος Δώνης τόνισε τη σημασία πρόκρισης της ομάδας του στην προημιτελική φάση.

Αρχικά ο κύριος Δώνης σχολίασε: " Φυσικά και δίνουμε φέτος μεγαλύτερη βαρύτητα στο κύπελλο και θα είναι πολύ μεγάλη και σημαντική επιτυχία αν μπορέσουμε να περάσουμε στη προημιτελική φάση", για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

" Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα είναι δυνατός αντίπαλος και παρότι είναι μέρες γιορτινές και δύσκολες για τον κόσμο, θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε για να πάρουμε την πρόκριση".

Σήμερα το βράδυ (20/12) θα αποσυρθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο, Καμαρά, Περόνε, Σαγκανόφσκι, Καραλής, Μπρίτο, Τάτος, Φαβάλι, Καραγκούνης, Σκόνδρας, Αναστασάκος.

Κηδεύτηκε ο Γιάννης Μπρανίκας

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιάννης Μπρανίκας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι.

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η επικήδειος που εκφώνησε ο παιδικός του φίλος Γιώργος Χατζής, επίσης μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος και συμπαίκτες στη δεκαετία του ’50. Στον αυριανό αγώνα με τη Καβάλα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ