ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λύθηκε η συνεργασία με Βινιάλ

Λύθηκε η συνεργασία με Βινιάλ
INTIME SPORTS

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον Ατρόμητο Γκρέγκορι Βινιάλ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Γιάννη Αγγελόπουλο και υπέγραψε τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του

Οι τίτλοι του τέλους στην συνεργασία του Γκρέγκορι Βινιάλ με τον Ατρόμητο, έπεσαν την Παρασκευή. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Γιάννη Αγγελόπουλο και υπέγραψε τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Αμέσως μετά ο Βινιάλ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: " Φεύγω από την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οικογενειακοί λόγοι με υποχρεώνουν να επιστρέψω στη Γαλλία. Στη ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο και πιο πάνω από όλα είναι η οικογένεια.

Είμαι πατέρας τριών παιδιών και δεν ήθελα να ζήσω μόνος μου στην Ελλάδα. Στους τρεις μήνες που έμεινα στον Ατρόμητο πέρασα θαυμάσια και θα θυμάμαι για πάντα το club αυτό που μου πρόσφερε εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ οργανωμένο και σοβαρό σωματείο και ειλικρινά εύχομαι τα καλύτερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον προπονητή κ. Δώνη τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο και όλους τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε. Γυρίζω πλέον στη Γαλλία αλλά θα παρακολουθώ πάντα την πορεία του Ατρόμητου και ειδικά για φέτος μέσα μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της".

Έφυγε ο Γιάννης Μπρανίκας

Στο μεταξύ, στη θλίψη βυθίστηκε η "οικογένεια" του Ατρόμητου, όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του Γιάννη Μπρανίκα. Σε ηλικία 73 ετών έχασε τη μάχη έπειτα από σοβαρή μετεγχειρητική επιπλοκή. Ο Γιάννης Μπρανίκας ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας στα μέσα της δεκαετίας του ’50.

Παράγοντας επίσης επί σειρά ετών από διάφορα διοικητικά πόστα μετά το τέλος της καριέρας του σε εποχές πολύ δύσκολες αλλά και στις πολύ μεγάλες στιγμές της δεκαετίας του ’70.

Προσφάτως η ΠΑΕ Ατρόμητος τιμώντας την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο τον συμπεριέλαβε στο διοικητικό συμβούλιο, έπειτα από μερική αναδιάρθρωση.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Μπρανίκα και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ