ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Μήνυμα" σε Μιχαηλίδη

"Μήνυμα" σε Μιχαηλίδη
Ιτάνς Λέτο

Η μεταγραφή του Σαρλ Ιτάνς θωρακίζει τον Ατρόμητο στα γκολπόστ, όμως είναι και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Μιχαηλίδη πως η θέση του είναι πλέον επισφαλής. Τα χαμόγελα και η ιστορία με τον Πλεσί.

Τον γνωρίσαμε την περσινή σεζόν με την ομάδα της Καβάλας, όταν και αποτέλεσμα, ίσως, τον κορυφαίο γκολκίπερ της χρονιάς, με δεδομένο πως έπαιζε στην Καβάλα. Έξι μήνες μετά ο Σαρλ Ιτάνς επέστρεψε στη χώρα μας για να φορέσει τα χρώματα του Ατρόμητου.

Οι Περιστεριώτες είχαν ανάγκη από μία ακόμα λύση στα γκολπόστ, καθώς ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έχασε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, μετά τα πολλά λάθη που έχει κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έτσι ο Γιώργος Σπανός αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στον Ατρόμητο τον 27χρονο Γάλλο πορτιέρο, που έμεινε ελεύθερος την Λίβερπουλ. Μετά τον Γενάρη μάλιστα είναι βέβαιο πως θα τον δούμε να κάθεται κάτω από τα δοκάρια...

Λάθος στιγμή

Ο Ιτάνς θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα στην Λίβερπουλ, όμως η κακή γνώστη των Αγγλικών σε συνδυασμό με μία ατυχή στιγμή, τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Τον Απρίλιο του 2009 στην επέτειο του Χίλσμπορο με την παρουσία 40.000 φίλων των κόκκινων, ο Ιτάνς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μιλούσε με τον Πλεσί (που τώρα παίζει στον Παναθηναϊκό) και σε κάποια φάση άρχισε να γελάει.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο και έτσι η διοίκηση των κόκκινων των τιμώρησε για την πράξη του, Κάπου εκεί ο Γάλλος άσος ουσιαστικά τελείωσε από την Λίβερπουλ...

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ