ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νεμπεγλέρας: "Ξεχνάμε την ΑΕΛ"

Νεμπεγλέρας: "Ξεχνάμε την ΑΕΛ"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας δεν εφησυχάζει μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Ηρακλή.

Ο Ατρόμητος έχει αρχίσει και παίζει καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία ματς με αποκορύφωμα την χθεσινή άνετη νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο μέσος του Ατρομήτου σχολίασε με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3", τη νίκη της ομάδας του και την εμφάνιση απέναντι στην προβληματική ΑΕΛ. Επίσης, αναφέρεται στην παρουσία του στην ομάδα, στον Γιώργο Δώνη αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Για το ότι καταφέρνει ακόμη να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο: " Για να μπορείς να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο πρέπει να έχεις βάσεις και αν δεν είσαι επαγγελματίας δεν μπορείς να τα καταφέρεις αυτά".

Για το αν βλέπει να υπάρχουν Έλληνες παίκτες με προοπτική: " Θέλω να πιστεύω ότι οι Έλληνες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους. Είναι δουλευταράδες και δεν πιστεύω ότι οι ξένοι δουλεύουν περισσότερο".

Για το άσχημο ξεκίνημα του Ατρομήτου: " Περιμέναμε το ξεκίνημα να ήταν καλύτερο και από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά και από πλευράς ποδοσφαίρου. Αυτό που θέλαμε σαν ομάδα ήταν να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πάνω απ' όλα να ευχαριστιόμαστε εμείς ως αθλητές και μετά ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο. Πιστεύω στα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου και με το ξεκίνημα του δευτέρου, όπως είπε και ο προπονητής μας χτες, είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με σοβαρότητα στο παιχνίδι και αυτό είναι που θέλουμε να κρατήσουμε".

Για το αν εφησυχάζουν: " Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι το καλό ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να το συνδυάσουμε με την ουσία, που είναι το αποτέλεσμα. Χθες κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά από σήμερα θα πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη και να προετοιμαστούμε για το ματς της Κυριακής, γιατί πλέον όπως όλοι ξέρουμε στα παιχνίδια που έρχονται δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω. Πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα κυνηγάς από την αρχή γιατί βλέπουμε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος".

Για το χθεσινό ματς: " Όταν μπαίνεις τόσο γρήγορα μπροστά στο σκορ αυτό σε βοηθά ν' ανοίξεις τον αντίπαλο και να έχεις καλή ψυχολογία. Αυτό που θέλουμε την καινούρια χρονιά είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε την αποφασιστικότητα και την μαχητικότητα γιατί χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα γενικά στο ποδόσφαιρο".

Για την Λάρισα: " Μας στεναχωρεί όλους το να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση η Λάρισα. Σίγουρα θέλει μάχη και η Λάρισα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αν και υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά και πρέπει να τα παλέψει αν θέλει να μείνει στην κατηγόρια. Πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρει γιατί και διοικητικά και από πλευράς παικτών και κόσμου αυτή η ομάδα πρέπει να μείνει".

Για τα επεισόδια στην Λάρισα: " Σίγουρα είναι τα άσχημα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούμε να τ' αποφύγουμε γιατί και ο κόσμος έχει το δικό του δίκιο, γιατί αφήνει δουλειές, ακολουθεί την ομάδα και στο τέλος δεν παίρνει αυτό που θέλει σαν φίλαθλος. Στην Ελλάδα πολύ δύσκολα θα το αλλάξουμε αυτό και να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι οι πρώτοι που θέλουν να κερδίσουν είναι οι ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Δε νομίζω να θέλει κανένας ποδοσφαιριστής να χάσει".

Για την μεταγραφή του στον Ατρόμητο: " Για μένα ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές, γιατί ήξερα σε τι σωματείο ερχόμουν. Με όλες τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος στην ομάδα και με όλες τις υποδομές που δημιούργησε, επιτρέπει στον Ατρόμητο να μην ζηλεύει σε τίποτα τις μεγάλες ομάδες".

Για τον Γιώργο Δώνη: " Είναι μεγάλη υπόθεση και για εμάς τους μεγάλους, αλλά και για τα νέα παιδιά να δουλεύουμε μ' έναν προπονητή που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Το ότι ο Ατρόμητος δουλεύει τόσο καλά του αξίζουν πολλά μπράβο γιατί για να περάσεις την δική σου ταυτότητα στην ομάδα είναι πολύ δύσκολο. Σε βάθος ενάμιση χρόνου ο Ατρόμητος έχει αποκτήσει την δική του αγωνιστική ταυτότητα, του να παίζει καλό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου".

Για τον κόσμο: " Ο κόσμος όταν βλέπει καλό ποδόσφαιρο και ποιότητα, τον αναγκάζουμε εμείς οι ίδιοι να έρθει στο γήπεδο. Στον Ατρόμητο τα τελευταία χρόνια τον έχουμε κοντά μας και τον αναγκάσαμε να έρθει ακόμη πιο κοντά και βλέπουμε κάθε χρόνο ότι ο κόσμος μας στηρίζει".

Για τις ασίστ που βγάζει: " Σημασία για εμένα έχει να κερδίζει η ομάδα. Γιατί όταν κερδίζει η ομάδα είναι σαν να κερδίζουμε όλοι. Το να πετύχεις κάποιο γκολ και να μην κερδίσει η ομάδα σου είναι σαν να μην κατάφερες τίποτα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ