ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Μπόλονι... φρέναρε Κοβάσεβιτς από Ατρόμητο

Ο Μπόλονι... φρέναρε Κοβάσεβιτς από Ατρόμητο

Στον Ατρόμητο υπήρχε αρκετή αισιοδοξία ότι ο Νέναντ Κοβάσεβιτς θα αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα τους. Όμως, ο τεχνικός της Λανς, Λάζλο Μπόλονι, βάζει... φρένο στην υπόθεση.

Οι άνθρωποι του συλλόγου από το Περιστέρι είχαν διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες την Λανς και μάλιστα είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του 31χρονου αμυντικού χαφ, Νέναντ Κοβάσεβιτς, ενώ στο συμβόλαιο θα υπήρχε και οψιόν αγοράς.

Ο Λάζλο Μπόλονι, όμως είχε διαφορετική άποψη. Ο Ρουμάνος προπονητής της ομάδας, έχει πάει στο σύλλογο πρόσφατα και θέλει να δει όλους τους παίκτες, ώστε να φτάσει στο συμπέρασμα ποιοι του κάνουν και όχι.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν κατεβάζουν τα χέρια στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι οποίοι τους έχουν προταθεί.

Ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να ανοίξει τα φτερά του για τα... ξένα είναι ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου έχει προσεγγίσει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα, πιστεύεται ότι μέχρι τις 20 του μήνα θα έχει έρθει πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησης του αναμένονται να μπουν και οι Τζένοα-Χοφενχάιμ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ανρί Καμαρά συνέχισε να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά στην προπόνηση της Τετάρτης (13/1) θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ