ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι Περιστεριώτες πάνε.... σχολείο

Οι Περιστεριώτες πάνε.... σχολείο
INTIME SPORTS

Το απόλυτα πετυχημένο πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος. Κυκλοφορούν την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος συνεχίζει το απόλυτα πετυχημένο πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία.

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου θα επισκέπτεται πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδια τα σχολεία του δήμου και θα μοιράζει εισιτήρια στους μαθητές σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί βήμα – βήμα η επόμενη μεγάλη γενιά των φιλάθλων της ομάδας.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές Εδουάρδο Μπρίτο, Μαρσέλο Ολιβέιρα και Θανάσης Καραγκούνης θα επισκεφθούν το 13ο και το 18ο Γυμνάσιο Περιστερίου και θα μοιράσουν μαθητικά εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ομάδας θα είναι η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου.

Από εκεί και πέρα, με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία της ομάδας του Ατρομήτου για το ματς του Σαββάτου χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Δώνη. Απών από την αναμέτρηση θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Ηλίας Αναστασάκος.

Τέλος, την Πέμπτη ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του ματς με τον Πανσερραϊκό από το Γραφείο Δαιχείρισης Εισιτηρίων (ώρες 12.30-20.30). Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και την Παρασκευή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5 και 7 έχει 5 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ