ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Στο ρυθμό του πρώτου φιλικού ενώπιον του κόσμου του κινείται ο Ατρόμητος, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει στις 21.00 τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει μόνο στον Βασίλη Αποστολόπουλο.

Ο τελευταίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Γιάννης Σκόνδρας, που αποκλείστηκε από την ίδια αποστολή λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά ακόμα δεν έχει έρθει σε επαφή με μπάλα.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κυκλοφορούν αύριο από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ (12.30-20.30), ενώ παράλληλα θα γίνει και η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας περιόδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

- Θύρα 1 (φίλαθλοι φιλοξενούμενης ομάδας): 15 ευρώ

- Θύρα 2: 15 ευρώ

- Θύρα 3: 40 ευρώ

- Θύρα 4: 15 ευρώ

- Θύρα 7: 10 ευρώ

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, θα δίνονται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει μέχρι και δύο εισιτήρια.

Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί την Πέμπτη (12.30-19.00) από το Γραφείο Διαχείρισης, ενώ από τις 19.00 έως την έναρξη του ματς η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ