ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θυμίζει τον περσινό εφιάλτη

Θυμίζει τον περσινό εφιάλτη
INTIME SPORTS

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Ατρόμητος έχει πάρει μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και πλέον όλοι φοβούνται μην επαναληφθεί το περσινό τραγικό ξεκίνημα των έξι αγωνιστικών δίχως νίκη.

Η σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες για την ομάδα του Περιστερίου, όμως τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος όλοι στον Ατρόμητο έχουν προσγειωθεί απότομα.

Το κοντέρ γράφει μέχρι στιγμής έναν βαθμό σε τρεις αγώνες και μόλις δυο γκολ, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, με τον Ανρί Καμαρά να προβληματίζει τους ανθρώπους του συλλόγου.

Το Sport24.gr θυμάται τα έξι παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου την περσινή σεζόν, μετά από τα οποία ακολούθησαν δυο σερί νίκες.

2009-2010

Άρης - Ατρόμητος 1-0

Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1

Λάρισα - Ατρόμητος 2-2

Καβάλα - Ατρόμητος 2-1

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0

Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-1

2010-2011

Λάρισα - Ατρόμητος 1-0

Ατρόμητος - Ηρακλής 1-1

Κέρκυρα - Ατρόμητος 3-1

Τι πληρώνει φέτος ο Δώνης

Τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο και το "φάουλ" του Δώνη έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Ηλία Αναστασάκου. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μην έχει την καλύτερη τεχνική, όμως την περσινή σεζόν αποτέλεσε από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο σκοράρισμα.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός έχει αρχίσει να σκέφτεται την ενεργοποίηση του έμπειρου στράικερ, αφού βλέπει πως τόσο ο Καμαρά όσο και ο Σαγκανόφσκι δεν μπορούν να του δώσουν λύση στο γκολ.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ