ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουαρδιόλα: "Σκάνδαλο ο τρόπος που παίξαμε'!

Γουαρδιόλα: "Σκάνδαλο ο τρόπος που παίξαμε'!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε υπερήφανος για τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο, στον γκολκίπερ της οποίας έδωσε συγχαρητήρια για τις επεμβάσεις του, ενώ τόνισε με νόημα πως ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα του συνιστά... σκάνδαλο!

"Έτσι όπως παίξαμε ήταν σκάνδαλο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα από την ομάδα από τη στιγμή μάλιστα που βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν", τόνισε στις δηλώσεις του μετά το 2-1 της Μπαρτσελόνα μέσα στο "Βιθέντε Καλντερόν", και πρόσθεσε:

"Παίξαμε πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Γυρίσαμε τη μπάλα, μπήκαμε στην περιοχή, πλαγιοκοπήσαμε... Αδύνατον να πηγαίναμε καλύτερα.

Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, κάτοχο του Europa League και υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης αφού νίκησε την Ίντερ στο Σούπερ Καπ".

Κατά γενική ομολογία, οι "μπλαουγκράνα" θα μπορούσαν να είχαν φύγει από τη Μαδρίτη με μεγαλύτερο υπέρ τους σκορ αν δεν ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα με τις σωτήριες αποκρούσεις του, και ο Γουαρδιόλα δεν δίστασε να μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για τον γκολκίπερ των "ροχιμπλάνκος".

"Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει έναν μεγάλο τερματοφύλακα. Χωρίς αμφιβολία, αν δεν ήταν αυτός κάτω από την εστία της το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Του δίνω συγχαρητήρια για την εμφάνισή του".

Αναφερόμενος τέλος στον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι από το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Τόμας Ουϊφαλούσι (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσέχος αμυντικός), που αναμένεται να τον κρατήσει για περίπου 15 ημέρες εκτός δράσης, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας αρκέστηκε να πει:

"Ο Μέσι είναι πάρα πολύ ειλικρινής, είναι ο λιγότερο πονηρός παίκτης στο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο που σκοράρει αλλά βοηθάει όλους τους συμπαίκτες του".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ