ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πάντα ήθελα να παίξω στη Μπάρτσα"

"Πάντα ήθελα να παίξω στη Μπάρτσα"

Το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Ιμπραϊμ Αφελάι παρουσίασε και επίσημα η Μπαρτσελόνα. "Δέχθηκα αμέσως την πρόταση" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

Περήφανος αλλά και χαρούμενος για την ένταξη του στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ιμπραϊμ Αφελάι κατά την παρουσίαση του από τους "μπλαουγκράνα".

"Απάντησα αμέσως καταφατικά στην πρόταση που μου έκαναν" τόνισε ο Ολλανδός επιθετικός μέσος που δεν παρέλειψε να ξεκινήσει τις δηλώσεις του μιλώντας στα καταλανικά. " Εstic molt content. Barça és més que un club. Visca el Barça (Είμαι πολύ χαρούμενος, η Μπάρτσα είναι κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος).

Ο 24χρονος άσος δεν έκρυψε πως η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα ήταν ένα παιδικό όνειρο που εκπληρώθηκε.

" Από μικρό παιδί όπως κάθε άλλος παίκτης στον κόσμο έτσι και εγώ ήθελα να παίξω στη Μπάρτσα. Είναι η ομάδα που κάνει τις καλύτερες προπονήσεις στον κόσμο.

Όταν μου είπαν πως ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα αμέσως απάντησα θετικά. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βρω θέση στην ομάδα".


Ο Αφελάι ρωτήθηκε και για την κουβέντα που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. " Ήταν μία πολύ θετική συζήτηση. Φυσικά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να εγκλιματισθώ τόσο στην ομάδα, όσο και στην πόλη, όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε πως θα κάνει το παν για να συμβεί σύντομα αυτό".

Ο πρώην παίκτης της PSV Αϊντχόφεν αναφέρθηκε και στο μοντέλο λειτουργίας της Μπαρτσελόνα. "Τ ο ποδόσφαιρο στη Μπαρτσελόνα είναι σαν εκπαίδευση και έχει αποδειχθεί σωστό αφού η ομάδα διαθέτει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο με τους Ινιέστα, Τσάβι και Μέσι να είναι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα".


TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ