ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στον πάγκο ο Μέσι με Ρούμπιν

Barcelona's Gerard Pique, center left, celebrates with team mate Lionel Messi from Argentina, center right, after scoring during his Spanish La liga soccer match against Atletico de Madrid at the Vicente Calderon stadium, in Madrid, Sunday, Sept. 19, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Gerard Pique, center left, celebrates with team mate Lionel Messi from Argentina, center right, after scoring during his Spanish La liga soccer match against Atletico de Madrid at the Vicente Calderon stadium, in Madrid, Sunday, Sept. 19, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρούμπι Καζάν στη Ρωσία, αναμένεται να βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Ατλέτικο την περασμένη εβδομάδα αλλά πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση και θα βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην αποστολή των "μπλαουγκράνα" για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο Μέσι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την αναμέτρηση αλλά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή από τον Πεπ Γκουαρντιόλα ενώ στην συνέχεια φαίνεται πως θα είναι ξανά βασικός στον αγώνα που ακολουθεί με την Μαγιόρκα για το ισπανικό πρωτάθλημα.


Ο Αργεντινός έχει κληθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του από τον Σέρτζιο Μπατίστα για το φιλικό τον Οκτώβριο με αντίπαλο την Ιαπωνία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ