ΤΣΕΛΣΙ

Αντσελότι: "Playstation η Τσέλσι"

Αντσελότι: "Playstation η Τσέλσι"

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Τσέλσι που πέτυχε νέα εξάρα επί της Γουίγκαν μετά το 6-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Γουέστ Μπρόγμουιτς.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι συνεχίζουν στον καταιγιστικό ρυθμό της περασμένης σεζόν κάνοντας δύσκολο το έργο των αντιπάλων τους να σταματήσουν την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η Τσέλσι είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί από αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ όταν αποδίδει όπως απέναντι στην Γουίγκαν και χαρακτήρισε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα ανάλογο του "Playstation".

" Έχουμε ξεκινήσει καλά την σεζόν πετυχαίνοντας πολλά γκολ και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο. Η Γουίγκαν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, μας πίεσε και δεν είχαμε τον χώρο να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε καθώς δεν είχαμε χώρο.

Είναι αδύνατο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι. Μερικές φορές πρέπει να αμυνθείς και στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε καλά.

Πιθανόν να ξόδεψαν πολύ ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο γιατί στην επανάληψη είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και βρήκαμε κενούς χώρους.

Έχουμε πολλές δυνατότητες. Οι ικανότητες των παικτών μας επιτρέπουν να βγαίνουμε στην αντεπίθεση γρήγορα και αποτελεσματικά.

Όταν έχουμε χώρο είναι δύσκολα για τον αντίπαλο να μας αντιμετωπίσει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα βάλουμε πολλές φορές έξι γκολ γιατί αυτό δεν θα είναι ποδόσφαιρο αλλά "playstation
".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ