ΤΣΕΛΣΙ

Επιστρέφει με Λίβερπουλ ο Λάμπαρντ

Επιστρέφει με Λίβερπουλ ο Λάμπαρντ

Στην διάθεση του προπονητή της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι για το ντέρμπι της Κυριακής με την Λίβερπουλ θα βρίσκεται ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο 32χρονος άσος έχει χάσει τα τελευταία έντεκα παιχνίδια της ομάδας λόγω τραυματισμού αλλά πλέον δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο άγγλος μέσος δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Σπαρτάκ Μόσχας στο πλαίσιο της φάσης των ομίίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους "κόκκινους" για την Πρέμιερ Λιγκ.

"Ο Λάμπαρντ άρχισε να προπονείται με την ομάδα την περασμένη εβδομάδα. Δεν νομίζω να είναι έτοιμος την Τετάρτη αλλά στο επόμενο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ με την Λίβερπουλ.

Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα γιατί χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη, ένα φανταστικό παίκτη.Η ομάδα τα πηγαίνει καλά χωρίς τον Λάμπαρντ αλλά όταν επιστρέψει θα μπει κατευθείαν στην ομάδα.

Έχουμε πολλά παιχνίδια, ένα αγώνα κάθε τρεις μέρες και είναι απαραίτητοι όλοι οι παίκτες" , δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ