ΤΣΕΛΣΙ

Οι κορυφαίοι πανηγυρισμοί του Μουρίνιο

Οι κορυφαίοι πανηγυρισμοί του Μουρίνιο

Έτσι γλεντάει ο Μουρίνιο! Το Sport24.gr παρουσιάζει 10 από τους πιο εντυπωσιακούς πανηγυρισμούς του special one σε Πόρτο, Ίντερ, Ρεάλ και Τσέλσι και σας (προ)καλεί να... ψηφίσετε τον κορυφαίο όλων (videos)!

Ο Ντεμπά Μπα νίκησε τον Σίριγκου με κοντινό πλασέ στο 87ο λεπτό και με το 2-0 έστειλε την Τσέλσι στα ημιτελικά του Champions League και τους φίλους των Λονδρέζων στον... έβδομο ουρανό. Σε αυτόν εκτοξεύτηκε όμως και ο Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος πανηγύρισε την 8η συμμετοχή του σε ημιτελική φάση Champions League (δεν έχει χάσει ούτε έναν προημιτελικό!) με την... ψυχή του.

Μόλις είδε τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα έτρεξε σαν... Γιουσέιν Μπολ προς το κόρνερ για να συμμετέχει στο... πανηγύρι των παικτών του , με τον Πορτογάλο να βρίσκει ταυτόχρονα την ευκαιρία να δώσει οδηγίες ενόψει των τελευταίων λεπτών!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο "special one" δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προσθέσει έναν ακόμα επικό πανηγυρισμό στην αλυσίδα εκείνων με τους οποίους έχει "χορτάσει" τους αμέτρητους φανς του όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλωστε, είτε στην Πόρτο και στην Ίντερ, είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Τσέλσι, ο Πορτογάλος ξέρει πως ένα κομμάτι του μαγικού "δεσίματος" που έχει με το ποδοσφαιρικό κοινό το χρωστάει και στις άκρως αυθόρμητες αντιδράσεις του στον πάγκο.

Ποια είναι όμως η κορυφαία αντίδρασή του; Το Sport24.gr συγκέντρωσε 10 videos με special (one) πανηγυρισμούς και σας προκαλεί να επιλέξετε τον αγαπημένο σας... είτε είστε lovers είτε haters του Ζοζέ Μουρίνιο .

Οι... special πανηγυρισμοί του Μουρίνιο:

Σπριντ από τον πάγκο μέχρι το σημαιάκι του κόρνερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Πόρτο)

Σούπερ πανηγυρισμός μαζί με Ντάγκλας Μάικον (Ουντινέζε - Ίντερ)

Όταν το "Καμπ Νόου" έγινε για ένα βράδυ... "Καμπ Μου" (Μπαρτσελόνα - Ίντερ)

Πανηγυρισμός στην πλάτη του... Χοσέ Καγεχόν (Σεβίλλη - Ρεάλ)

Πανηγυρισμός στα... γόνατα (Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι)

Έκρηξη μετά από γκολ στο "Μπερναμπέου" (Ρεάλ - Βιγιαρεάλ)

Ο πανηγυρισμός... υπόκλιση στους παίκτες της Ρεάλ (απονομή τίτλου το 2012)

Ένα κουβάρι με τους οπαδούς μετά το γκολ του Τόρες (Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι)

Σφίγγει τις γροθιές για την 6άρα στον... Βενγκέρ (Τσέλσι - Άρσεναλ)

Ο Ντεμπά Μπα σκοράρει και ο Μουρίνιο τρελαίνεται (Τσέλσι - Παρί Σεν Ζερμέν)

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ