ΤΣΕΛΣΙ

Τέρι: "Εμείς πρωταθλητισμό, ενώ η Λίβερπουλ..."

Τέρι: "Εμείς πρωταθλητισμό, ενώ η Λίβερπουλ..."
τερι

Ο Τζον Τέρι αναφερόμενος στην εξέλιξη του Αγγλικού πρωταθλήματος, τονισε πως η Τσέλσι έχει ακόμα ελπίδες για να σηκώσει το τρόπαιο σε αντίθεση με την Λίβερπουλ που έχει βγει ήδη εκτός διεκδίκησης.

" Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεκίνησε καλά φέτος, η Αρσεναλ έχασε από ομάδες που κανονικά δεν έπρεπε να χάσει και γενικώς θεωρώ πως καμία ομάδα δεν παίζει καλά προς το παρόν".

Στις δηλώσεις που έκανε στη “Sun” ο Τέρι δεν παρέλειψε να ρίξει το... καρφί του για την πορεία της Λίβερπουλ, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να μετριάσει την κακή πορεία της ομάδας του.

"Το καλό είναι ότι ακόμα διατηρούμε ελπίδες για το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ, η οποία έχει μείνει εκτός διεκδίκησης".

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Τέρι υποστήριξε: " Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ακόμα είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πράγματα. Βεβαίως κι είμαστε ικανοί να πάμε στην έδρα της Τότεναμ και της Άρσεναλ και να νικήσουμε. Το έχουμε κάνει κι άλλες φορές και μπορούμε να το επαναλάβουμε. Ξέρουμε ωστόσο ότι δεν αποδίδουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τον τελευταίο καιρό, αλλά ελπίζουμε αυτό να αλλάξει το συντομότερο δυνατό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ