ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Έφυγε ο Ρέγιες

Έφυγε ο Ρέγιες
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Βερντέγιο Ρέγιες αναχώρησε για την Ισπανία και η περίπτωση της αδικαιολόγητης απουσίας αλλά και της φυγής του, θα απασχολήσει την Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας

Ο Διαγόρας μπορεί να συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς του Κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή, ωστόσο προέκυψε πρόβλημα με τον Χοσέ Λουίς Βερντέγιο Ρέγιες. Ο ποδοσφαιριστής των "κυανέρυθρων" απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της ομάδας, αρνήθηκε να παίξει στον αγώνα της Καισαριανής με τον Εθνικό Αστέρα και ειδοποίησε τον προπονητή Πέτρο Ρουτζιέρη πώς φεύγει.

Ο Ρέγιες αναχώρησε για την Ισπανία και η περίπτωση της αδικαιολόγητης απουσίας αλλά και της φυγής του, θα απασχολήσει την Διοίκηση της ΠΑΕ, καθώς δεν ενημερώθηκε. Από εκεί και πέρα, οι "κυανέρυθροι" προπονήθηκαν κανονικά και πάλι πάνω στον τομέα της τακτικής, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου.

Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ο οποίος εξακολουθεί τραυματίας και έχει μπεί ειδικό πρόγραμμα, με σκοπό να είναι πλέον στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 5 Ιανουαρίου. Απών ήταν και ο Παναγιώτης Μαθιός, εξαιτίας του ότι αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις από μια χονδροπάθεια και ο Άγγελος Χειμωνέτος.

Αντίθετα, ο Πέτρος Ρουτζιέρης για το ματς με τον Εθνικό Αστέρα, θα έχει τρεις παίκτες στην διάθεσή του, οι οποίοι επιστρέφουν από τιμωρία. Αυτοί είναι οι Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος και Καμινιώτης. Η προετοιμασία του Διαγόρα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το πρωί.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ