ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ρουτζιέρης: "Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι"

Ρουτζιέρης: "Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Περισσότερη προσοχή στην Αναγέννηση Καρδίτσα που "καίγεται" για τους βαθμούς ζήτησε ο Πέτρος Ρουτζιέρης από τους παίκτες του Διαγόρα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προέρχεται από άτυχα αποτελέσματα και "καίγεται" για τους βαθμούς κόντρα στον Διαγόρα. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, Πέτρος Ρουτζιέρης ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στην αναμέτρηση για να πάρουν τη νίκη.

" Είναι πολύ δύσκολο το μάτς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι αντίπαλοι μας θα έρθουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην Ρόδο. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς, είναι να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, για να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα κυνηγήσουμε για μια ακόμα αγωνιστική. Αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι πώς δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.

Αυτά τα μάτς με αντιπάλους ομάδες που δεν βρίσκονται ψηλά βαθμολογικά αλλά σε χαμηλές θέσεις, χρειάζονται περισσότερη προσοχή και φυσικά πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την σοβαρότητα που πρέπει, την αγωνιστική πειθαρχία που μας διακρίνει σαν ομάδα, αλλά κι όλα τα στοιχεία μας για να πάρουμε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αυτό που θέλουμε
", είπε χαρακτηριστικά ο Ρουτζιέρης.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τετάρτης το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση. Απόντες από την προπόνηση ήταν, ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ο οποίος θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες, αλλά κι ο Στάθης Προβατίδης, που τουλάχιστον για τον αγώνα αυτό δεν θα μπορέσει να είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σάββας Εξουζίδης, Τάσος Χριστοφιλέας και Γιώργος Τύρελης τους οποίους θα περιμένει ο τεχνικός της ομάδας μέχρι και την προπόνηση της Παρασκευής.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ